Prosjekter

Prosjekter > 
product image
STRØMSTAD - prosjekt med bruk av BOX-serien i forskjellige bomiljøer

Slik som vist her kan alle bu for en rimelig penge.

Utleieselskaper over hele landet vil etterhvert som folk melder sin interesse for å leie en hybel eller liten leilighet - komme opp med tilbud til de som vil leie.

Utbyggingene vil gå raskt med serieproduserte byggemoduler i fra fabrikk. Standarden er meget høy og design og kvalitets-artikler blir brukt slik at de som bur der kan føle stolthet av sitt hjem.

Alt med universell utforming, tilpasset 100% for rullestolbrukere over alt i bygget, også alle biloppstillingsplasser i garasjen.

Utenfor en hver sin dør, finnes der salonger på alle planene for sosialt samvær med gjester eller de som bur i bygget. En positiv atmosfære kan utvikles selv med mange nasjonaliteter under det samme tak. "Grenda Stova" i sentrum av bygget er kafe, møtested med storskjerm etc. På Bar-dekket i toppetasjen har en pub og dans, med adgang til tak-terrasser for både røkere og ikke røkere.

Alle i bygget med ca 100 personer vil kunne føle stolthet, ansvar og samhørighet for sine naboer og seg selv, da de raskt kan lære hverandre å kjenne i dette sosiale fellesskapet.

<< Tilbake


  • x
  • x

©PLUSSHUS.no AS - Alle rettigheter reservert - Utviklet av - Cateno - Powered by CLAW