Om oss

TEAM PLUSSHUS.no

 

wfm-kuchniewfm-kuchniewfm-kuchnie

Bildet over kilde : Fra plusshus.no producer WFM.

Formål: Utvikling og salg av modulbygg til bruk i næringsbygg og i bygg til boligformål samt gjennom eierskap delta i andre selskaper med økonomisk formål.

 

Hvem er vi:

Firmaet består av selvstendige fagmiljø, enkeltpersoner, og firma som utvikler moderne moduler tilpasset det moderne og fremtidsrettede boligbehovet i samfunnet. Med bakgrunn fra 50 års erfaring fra byggenæringen har vi utviklet en moderne organisasjon som tilpasses de ulike byggeprosjekter. Vi innehar en komplett kompetanse innen arkitektur, dokumentasjon, produksjon, lokale partnere, passivhus/smarthus, og miljø profilerte konsepter. AA-BOX NORDIC AS. Reg. 913­ 017 528 er initiativtaker. Teamet svarer alle dine spørsmål og ønsker.

Hva gjør vi:

Målet er PlussHus – som beskriver bygg som «produserer mer energi enn det som forbrukes». For å nå målet så innhenter vi den beste kompetansen som bidrar til å gi deg som kunde det du ønsker.

 • Som tomteeier og utbygger blir du invitert med i vårt team PlussHus.

 • Som investor blir du invitert med i utvikling av bærekraftige samfunns- og byggekonsepter.

 • Som leietaker/beboer blir du invitert inn i en ny boopplevelse i et trygt lokalsamfunn.​​

Hvilke produkter leverer vi:

​​Vi produserer og leverer små og mellomstore leiligheter av høy kvalitet basert på utvalgte miljøvennlige byggematerialer, innredninger. Byggenes planløsninger baseres på trygge sosiale felles oppholdsrom som vi betegner som «grendastove» se video Thuland:

Motto: «Bedre å leie enn å eie».

Vi tilbyr markedets rimeligste leiepriser i forhold til standard. Aldri har det moderne mennesket vært mer fleksibelt enn idag, og studier, endrede arbeidsliv, reisevirksomhet og endringer i samfunnet krever økt fleksibilitet for å bo trygt. Her trenger du ikke ha huset på ryggen, men frihet til å ha huset i lomma.

 • Føl deg som hjemme: Stedlig byggeskikk, lokal nærhet til kultur- og naturopplevelser.

 • Nøkkelferdige kvalitetsmoduler: Bare å flytte rett inn –med tannbørste og private ting.

 • Vær stolt av ditt hjem, og inviter dine venner til et unikt sosialt miljø.

 • Boligdesignet inviterer til et attraktivt og nyskapende sosialt- og kulturelt entreprenørskap.

 • Trygge lokalsamfunn der beboere sammensveises som en «storfamilie» - attraktivt hele livet.

   

Initiativtaker: Team Plusshus sammen med AA-BOX NORDIC a.s.:http://www.purehelp.no/company/announcements/aa-boxnordicas/913017528

 • x

©PLUSSHUS.no AS - Alle rettigheter reservert - Utviklet av - Cateno - Powered by CLAW